Десетина нови уплатни сметки за јавни приходи: Измени на Упатството за уплатните сметки во сила од 20 февруари 2021 година

Десетина нови уплатни сметки за јавни приходи: Измени на Упатството за уплатните сметки во сила од 20 февруари 2021 година. Целосно апдејтираното Упатство за начинот на евидентирање, распоредување, поврат и пренасочување на јавните приходи (42/21) побарај го на ПОВЕЌЕ.

Share
Ознаки за општините

Прегледот на Ознаки за општините за целите на плаќање на јавни давачки (централен троцифрен број на уплатната сметка) може да го симнат привилигираните корисници со кликнување на повеќе

Share