ИНФОРМАТОР, бр. 5 (мај 2022)

ИНФОРМАТОР, бр. 5 (мај 2022). Детали на ПОВЕЌЕ

Share
ИНФОРМАТОР, бр. 4 (април 2022)

ИНФОРМАТОР, бр. 4 (април 2022). Детали на ПОВЕЌЕ

Share
ИНФОРМАТОР, бр. 3 (март 2022)

ИНФОРМАТОР, бр. 3 (март 2022). Текстовите можеш да ги симнеш на ПОВЕЌЕ.

Share
ИНФОРМАТОР, бр. 2 (февруари 2022)

„ИНФОРМАТОР“, бр. 2 (февруари 2022 година)

Share
ИНФОРМАТОР, бр. 1 (јануари 2022)

Содржина на списанието „ИНФОРМАТОР“, бр. 1 (јануари 2022 година), одделни текстови и целосна содржина побарај на ПОВЕЌЕ.

Share
ИНФОРМАТОР, бр. 12 (декември 2021)

Одделните текстови, како и целосната содржина на списанието „ИНФОРМАТОР“, бр. 12 (декември 2021 година) може да ги симнете на ПОВЕЌЕ.

Share
ПАКЕТ Годишна претплата на Проагенсовите печатени и е-изданија и консалтинг за 2022 година

ПАКЕТ Годишна претплата на Проагенсовите печатени и е-изданија и консалтинг за 2022 година

Share
ИНФОРМАТОР, бр. 11 (ноември 2021)

Одделните текстови, како и целосната содржина на списанието „ИНФОРМАТОР“, бр. 11 (ноември 2021 година) може да ги симнете на ПОВЕЌЕ.

Share
ИНФОРМАТОР, бр. 10 (октомври)

Одделните текстови, како и целосната содржина на списанието „ИНФОРМАТОР“, бр. 10 (октомври 2021 година) може да ги симнете на ПОВЕЌЕ.

Share
ИНФОРМАТОР, бр. 9 (септември)

Одделните текстови, како и целосната содржина на списанието „ИНФОРМАТОР“, бр. 9 (септември 2021 година) може да ги симнете на ПОВЕЌЕ.

Share